hétfő, január 26, 2009

Mitch és Deidre Sala

http://www.diamondfocus.com.au/focus/focus.html
MR.FOCUS



A Sala vagy Founders Crown Ambassadors Network 21 (N21). 1982-ben elindították az üzletüket, Diamond 1990-ben, EDC 1993-ban, Double Diamond 1994-ben, Triple Diamond 1996-ban, Crown 1997-ben , Crown Ambassador 1998-ban és Founders Crown Ambassadorben 2006-ban. Ők vagy alapozott Aranypartban, Australia . A Sala jelentés, hogy keményen működtették az üzletet, miután csatlakoztak, de 18 hónap később még mindig csak 3 százalékos volt, egy főzőeszközvásárlás miatt épp egyszer minősített 6 százalékot. Részt vettek egy hétvégi szemináriumon és 75 nappal később Silver Producerként végeztek.

Mitch és Deidre Ausztrália első Crown Ambassadorse és első Founders Crown Ambassadorse és a szervezetük a legdinamikusabb hálózatok közül az egyik a világban. Australia első Crown Ambassadorse 100 álom közül az egyik volt, amit összeállítottak, amikor ők csak 3 százalékos voltak. Az álmok közül néhány akkor abszurdnak látszott. Mindazonáltal, ma aközül a 100 álom közül minden egy és sokkal több valóra vált.

Sikertörténet (Ausztrália)
Mert Magazine, Ausztrália, június 2007

Mitchnek és Deidre Salának csalódást okoztak. Ütöttek egy falat – egy fal az a Great Wallnál még végtelenebbnek látszott Kínában. Őket 16 hónapon keresztül megbilincselték a három százalékos kitűző. A nehéz munkájuk egésze az ellenére addig a pontig éppen nem mozoghatnának. Még egy barát is bevallja azt akkor a pár nem látszott Crownnak (vagy még Diamond is) anyag, de mindig eltökéltek voltak, hogy válaszokért javítsanak dolgokat és keresést. Ez azok közül az idők közül az egyik volt.

Tollal és papírral kézben Mitch és Deidre irka-firkát indítottak el és ez vált híressé a 100-as listájukként ismert a Salas körökön belül Dreams. Ez olyan kicsi dolgokat tartalmazott , mint azt, hogy egy elemes szekrénysor a társalgószobájukba, és Ausztrália látszólag lehetetlen feladata első Crown Ambassadors. Szintén képesek akartak lenni, hogy első osztályon utazzanak nemzetközileg, minden évben egy különböző országba vigyék a gyerekeiket, és mondjuk köszönet a szüleiknek azzal, hogy tengerentúlra viszik őket.

Azok az álmok, amiket leírtunk, határosak voltak elmebetegséggel, mondja Mitch. Ezek őrült álmok voltak. Nem voltunk sikeres semmiben azelőtt. Mi egy rendellenes vággyal rendelkező de normális emberek voltunk, hogy boldoguljunk.

Évekkel később annak a 100 álomnak a többsége valóra vált. A legtöbb abszurd álom (Dream Number 36) melyik Mitch mosolygósan bevallja, hogy naivan írtak le, 1998-ban valóság lett mikor megvalósították a Crown Ambassador Pint. Akkor, ahogy a Founders Crown Ambassador Pint több évvel ezelőtt megismertették Ausztráliával, a Salas eldöntötte, hogy nekik éppen menniük kellene azért szintén. Bámulatos azt gondolni, hogy le tudsz írni valamit és ez ténylegesen ennek az üzletnek eredményeképpen valóra fog válni, mondja Mitch. Az, amit megvalósítottunk, nem történhetett volna másik üzlettel.

Most hogy a Queensland pár vagy elseje hogy valósítsa meg a legmagasabb szintet Ausztráliában, van egy olyan igazi értelem, amit az, ami nekik van, nyert most a tapasztalatnak kevés van hogy férjenek rá a sikerük materiális szimbólumai. A hátsó udvarukként a stranddal egy nagyszerű udvarházban élnek. Nekik van négy autójuk a garázsban és birtokolnak egy vidéki tulajdont lovakkal, de vagyis teljes nem mi vágyakozva szemlélnek körülbelül. Az, amire igazán büszkék, a szabadság, hogy az üzlet adta őket hogy nevelje a családjukat.

Mitch és Deidre biztosították azt a gyerekeik Rick (19), Tamsen (18) és szintén egy képzett Platinum az üzletben, és Blake (15) volt egy eszményi neveltetése mindkét akármikor rendelkezésre álló szülővel rájuk szükség volt. Ez az okok közül az egyik volt, amit a család mozgatott Sydneyből az Aranypartba: az új iskolájuk csak otthontól néhány percre volna és a város lépése sokkal nyugodtabb volt. És, sok szülőtől eltérően kik dolgoznak egész napos állásokban és nem sikerül látnia a gyerekeiket amíg késik éjjel, Mitch és Deidre a gyerekeik iskolai óráival koordinálták a munkaidőbeosztásukat, hogy velük ott tudjanak lenni, amint hazaértek.

Minden év a Salas a nyári szabadságok alatt tengerentúlivá válnak egy hat hetes családi utazáson. Csak egy feltétel, amit mindenkinek el kell fogadnia: nincsenek telefonok, iPodok, vagy email. Semmi ami elektronikus. Ez a szabadságidőszak tisztán a Salasnek van, hogy időt töltsönek együtt. Az első néhány év amikor a szabályt bemutatták, a gyerekek tiltakoztak és néhány koncessziót kértek. Most igazán élvezik ezt és gyakran ők azok, akik végrehajtják a szabályokat.

Nyilvánvalóan lenni teljesen az üzleteddel való kapcsolatból, és érintésből mindenki, aki igazságos az utazással, elég ritka. A legnagyobb haszon [ ez az üzlet], mondja Mitch. Láthatnánk, hogy ez az idő, amit együtt töltünk, vezet minket ahhoz, hogy hol akartunk lenni a gyerekekkel való kapcsolatban.

Megpróbáltunk megvalósítani egy olyan közeli családot és nyitott kommunikációt, amik a gyerekeinkhez vezetnek, akik képesek, hogy a saját családjaikkal tegyék azt. Határozottan keményen és egész idő alatt következetesen dolgoztunk amikor az üzletben voltunk. De, a bámulatos az, hogy tudsz, prioritást a család és munka az üzlet között.

Övék a családi elkötelezettség értelme valami volt, amit először hangsúlyoztak nekik, a tengerentúli felsővonal, American Founders Crown Ambassador Nancy Dornan Nancyjuk életbe mondta el nekik a gyerekeid szemein keresztül. Attól a pillanattól Mitch azt mondja, hogy szó szerint megváltoztatták az egész irányukat. Ez nem az a tanács volt, amit Nancy és a férje, Jim a párnak adnának.

Az évek során Mitch és Deidre nagyon hűséges maradtak a Dornansnek és azt hiszik, hogy ők egy a sikerükben hatalmas tényezők. Sok hűséges vezetővel végződtünk, mert mi hűséges és követett Jim és Nancy voltunk, mondja Mitch. Az egy fontos elv, hogy véletlenül helyesek tettünk. Csak azáltal, hogy hűségesek voltunk valakihez, mi is egy példa lettünk másoknak.

Deidre és én soha nem láttunk neki hogy első számú legyünk, persze koncentráltunk az álmainkra és céljainkra miközben javítottuk magunkat és ezt soha nem fejeztük be.

A siker felbukik

Csinálja a 100-as saját listádat az álmok egy kevés Mitchből és Deidre Salából származó tanáccsal valóra válnak.

Ne élj előítélettel

Azt gondolom, hogy a legnagyobb tanácsnak nem szabad előítélettel lenni az eredményeidhez. Néha az, amit rossz tapasztalatként észlelnek, nagy üzletté fog válni. Néha amikor azt gondolod, hogy dolgok nem mennek jól, az voltaképpen magad vagy. Ez éppen olyan, mint egészség. Nem tudsz a tornaterembe menni egy napon és nem tudsz eredményekre számítani ha beteg vagy. Ez egy halmozott hatás.

Egyszerűsítsd le az életedet

Mindenki élete elfoglalt, de ez az üzlet ennek a megoldása. Ez időt vesz igénybe, úgyhogy leegyszerűsíteni az életedet egy követelmény és ez a legtöbb embernek kemény, amikor csatlakoznak ehhez az üzlethez. Amikor úgy döntesz, hogy építed az üzletedet, neked szándékosan helyet ennek kell csinálnod.

Legyél egy példa

Sok időt töltöttünk, amíg megpróbáltuk cselekedni a helyes dolgokat, és végül sok ember megkétszerezett minket. Gyakran mondjuk azt, hogy az a példa nem a fő dolog, ez az egyetlen dolog.

Összpontosítás az alapokra

Mitch és Deidre is egyformán fejlesztette az üzletet és mindkettő egyénileg elsajátította ennek minden oldalát.

Segíts másoknak

Amikor összpontosítasz arra, hogy másoknak segítesz a magadon kívüli fókusznak és neked, az az, hogy az üzlet mikor válik addiktívvé. Tőlünk több időt egy hónap alatt kérnek, amiért mi nyugodtak vagyunk miközben tesszük ezt, azok vagyunk, hogy miért mutatjuk a tervet, és azok vagyunk, hogy miért építjük az üzletet tovább. Ez mert rabjává válsz annak a változásnak, amit látsz a mások életeiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése